Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si continua navegant, entenem que accepta el seu us. Pot obtenir més informació a la nostraPolitica de privacitat

Mapa

Xarxa Comercial

En aquests moments tenim personal propi a tots els països d'Amèrica del Sud, Central i del Nord excepte Estats Units i Canadà.

Integrada a l'empresa

Integrada a l'empresa

AMEUR Comercio Internacional treballa amb diverses empreses per a les quals realitza l'outsourcing dels departaments d'internacionalització per a Amèrica Llatina. La principal tasca d'AMEUR no és realitzar vendes puntuals ni curt termini sinó posicionar les marques al mercat i crear aliances amb distribuïdors. D'aquesta manera, no només s'aconsegueixen vendes sinó també un creixement de la marca. AMEUR en cap cas és una empresa exportadora ni distribuïdora; és una peça més a cadascuna de les empreses representades.

Exporta o mor

Exporta o mor

AMEUR Comercio Internacional permet a les empreses exportar productes al mercat americà, que compta amb més de 600 milions de potencials consumidors. Es tracta, a més, d'un mercat en fase de creixement i de modernització en el camp industrial. Amb nosaltres les empreses diversifiquen els seus mercats i per tant creixeran.

Equip

Equip

L'equip d'AMEUR està format per persones que provenen de molts sectors diferents, però cadascuna està especialitzada en el seu camp. Junts, formem un equip molt qualificat, on tots tenim en comú l'experiència en importació - exportació de productes, gestió de xarxes comercials i posicionament del producte.

¡Exportem junts!

"Creix, comencem a exportar!"